directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 04:24 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 17:48 h

El president de SCC “exigeix una investigació” sobre les pintades a la casa de Llarena

Ho considera una actuació “intolerable” i “antidemocràtica”

ACN Madrid.-El president de Societat Civil Catalana (SCC), Pere Rosiñol, ha condemnat aquest dimecres l’acció d’Arran, que ha pintat de groc un habitatge de Sant Cugat del Vallès on, segons aquest col·lectiu, viu el jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena, així com l’”escratxe” que ha patit el diputat de Ciutadans Carlos Carrizosa a Valls. Segons Rosiñol la pintada a la suposada casa de Llarena constitueix una “pressió” al jutge i al sistema judicial espanyol. “Exigim que hi hagi una investigació que defensi el poder judicial al nostre país”, perquè “hi ha coses a Catalunya que són absolutament intolerables perquè són antidemocràtiques”.

Rosiñol no ha volgut valorar l’arxiu de la primera causa contra un alcalde per l’1-O –la de Marc Solsona, alcalde de Mollerussa- assegurant que de la mateixa manera que defensa la justícia quan pateix atacs defensa també les sentències judicials “diguin el que diguin”. No ha volgut opinar tampoc sobre un hipotètic indult als presos independentistes. “No sé que pensa el govern en aquest aspecte”.Rosiñol ha fet aquestes manifestacions abans de comparèixer a la Comissió per a l’auditoria de la qualitat democràtica, la lluita contra la corrupció i les reformes institucionals i legals del Congrés dels Diputats. El president de SCC hi ha comparegut per informar de les conclusions del “Tercer informa sobre dèficits de qualitat democràtica a Catalunya” que ha elaborat la seva entitat i exposar la situació actual de la “fractura social”.En la seva compareixença, Rosiñol ha assegurat que a Catalunya qualsevol persona que digui que no és nacionalista paga un “peatge” en forma de “mobbing o pressió social”, i “si estàs a l’administració, coses pitjors”.També ha denunciat que els mitjans de comunicació “invisibilitzen” qualsevol persona que tingui la “valentia” de posicionar-se en aquest sentit, i el procés ha estat un “temps d’imposició” que “ha acabat degradant la democràcia a Catalunya”.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.