directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 08:10 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 18:06 h

Acord entre Treball i la Fundació Barça per promoure l'acollida dels joves migrants sense referents familiars

El Homrani ha anunciat que es crearan 900 places noves al programa Noves Oportunitats per reforçar processos d'emancipació

ACN Barcelona.-El Departament de Treball, Afers Socials i Família i la Fundació Barça han signat un acord de col·laboració per promoure l'acollida i la integració dels joves migrants sense referents familiars. El nou projecte educatiu l'han presentat el conseller Chakir el Homrani i el vicepresident primer del Barça, Jordi Cardoner. A través d'aquest projecte uns 200 joves atesos i tutelats a la xarxa de protecció de la Generalitat gaudiran de forma regular de diverses activitats esportives a través de la metodologia FutbolNet que impulsa el club culé. El Homrani ha destacat que projectes com aquest "contribueixen a apoderar els adolescents i joves que atenem i a reforçar la fase d'acollida i integració".

Segons el conseller el projecte complementarà el treball que fa el Departament en altres àmbits, com ara en la inserció laboral. En aquest sentit, El Homrani ha anunciat que es crearan 900 places noves als centres del programa Noves Oportunitats per reforçar el procés d'emancipació d'aquests joves. Actualment, el sistema de protecció atén i tutela uns 3.000 infants i joves sense referents familiars.El projecte té com a objectiu principal reforçar i donar eines als joves per prevenir i resoldre conflictes i fomentar la inclusió social. Alhora, ofereix a les entitats que treballen amb aquest col·lectiu i que gestionen els centres d'acollida un recurs pedagògic més per millorar el benestar dels infants i adolescents. El projecte es desenvoluparà en una vintena de centres i es preveu que es pugui endegar en un mes aproximadament.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.