directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 03:46 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 18:23 h

El PSC proposarà a la cimera pel diàleg reformar la Constitució i votar un Estatut "que millori i ampli l'autogovern"

Els socialistes defensen que una renúncia a la unilateralitat pot "afavorir" el judici de l'1-O

ACN Barcelona.-El PSC proposarà a la cimera pel diàleg d'aquest divendres reformar la Constitució i votar un Estatut "que millori i ampli l'autogovern", segons ha avançat el Diari Ara. Els socialistes plantejaran la doble votació que exclou la independència per garantir la "convivència" al país, "desbloquejar" les institucions, refer "consensos" i "prioritzar el desenvolupament econòmic" i les polítiques socials. Així, en el document que presentarà s'ometrà el referèndum d'autodeterminació i, en canvi, es defensarà una doble votació, la d'una nova constitució i la d'un nou Estatut. Segons el Diari Ara, els de Miquel Iceta també reiteren que una renuncia expressa a vies unilaterals pot ser un "bona aportació al millor desenllaç possible de les actuacions judicials", en referència al judici de l'1-O.

El diari també afegeix que l'extens document del PSC, compta amb sis grans blocs, fa referències al procés judicial en marxa i en responsabilitza la "unilateralitat i el rupturisme del rumb del govern Puigdemont". De nou, la formació fa una crida a trobar una solució "des de la política" però descarta incidir en la justícia.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.