directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 13:45 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 18:33 h

Llum verda de l'Ajuntament de Barcelona a l'acord amb la Sagrada Família per regularitzar la llicència d'obres

Els impulsors de la catedral invertiran uns 36 milions d'euros en 10 anys per millorar l'entorn

ACN Barcelona.-La Comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona ha ratificat el pacte entre el govern local i la Junta Constructora de la Sagrada Família pel qual es regularitza la situació de l'obra del temple pel que fa al permís municipal per fer-la. A banda, l'acord estableix que els impulsors de la catedral contribuiran a finançar les despeses que generen les seves activitats. En concret, la Sagrada Família invertirà 22 milions d'euros durant 10 anys per ajudar a finançar el transport públic, que té una intensitat d'ús alta a l'entorn del temple. També aportarà 7 milions per millorar l'accessibilitat amb metro amb mesures que podrien ser un nou accés que connecti directament amb la basílica o ampliar els accessos existents.

Des de l'Ajuntament s'indica que també hi haurà uns 4 milions que serviran per reurbanitzar carrers de l'entorn. Els carrers en concret es definiran a través d'un procés participatiu. Finalment la Junta Constructora de la Sagrada Família aportarà 3 milions d'euros en 10 anys per col·laborar en el manteniment de l'espai públic, neteja i agents cívics.La comissió ha aprovat inicialment una modificació de planejament que, juntament amb un pla especial urbanístic que es tramitarà properament, faran que la Sagrada Família pugui regularitzar la llicència de les obres del temple.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.