directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:11 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 19:31 h

La Generalitat posa en marxa una campanya per conscienciar els ciutadans sobre la seguretat a Internet

S'articularà sobre les dades segures, la privacitat, el frau digital, el civisme digital i els dispositius

ACN Barcelona.-La Generalitat ha posat en marxa la campanya ‘Practica els hàbits cibersaludables’ per conscienciar els ciutadans sobre la importància de prevenir els riscos a la xarxa i que s'articularà sobre cinc eixos: dades segures, privacitat, frau digital, civisme digital i dispositius. En la campanya, que ha donat a conèixer aquest vespre el conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, es presenta la ciberseguretat com a part de la quotidianitat a l'activitat a la xarxa. Puigneró ha destacat que en la revolució digital "tots nosaltres hem après sobre la marxa". "Necessitem una ciutadania digitalment formada, apoderada i protegida. Això ens portarà a una democràcia molt més participativa i preparada per la nova era digital", ha afegit.

Els periodistes Jordi Basté, Mariona Dinarés, Ernest Codina i Màrius Serra; l’actriu Mont Plans, i el físic i divulgador científic, Dani Jiménez, formen part de la campanya com a testimonials, explicant experiències personals en cadascun dels àmbits.La campanya s’acompanya d’accions de formació i sensibilització, i d’una Guia per a la pràctica d’uns hàbits cibersaludables que recull recomanacions i consells per protegir-se dels riscos i amenaces més freqüents.A través del programa Internet Segura, desenvolupat i executat pel CESICAT, s’articularan diferents actuacions sota el lideratge del Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, en coordinació amb altres departaments i organismes de la Generalitat i amb la col·laboració d’altres entitats públiques o privades.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.