directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 20:36 h

El govern britànic avala el principi d'acord amb la UE sobre el Brexit

May admet que venen "dies difícils" però avisa que la tria era entre el document actual "o tornar a la casella de sortida"

ACN Brussel·les.-La primera ministra britànica Theresa May ha aconseguit l'aval del seu govern pel principi d'acord assolit amb la Unió Europea sobre el Brexit, segons ha anunciat ella mateixa en una compareixença davant del 10 de Downing Street. Després d'una reunió maratoniana amb els seus ministres, May ha assegurat que s'ha fet un "pas decisiu per tirar endavant" i "enllestir l'acord en els propers dies". La primera ministra britànica, molt criticada pels partidaris d'un Brexit dur dins del seu partit, ha defensat que el principi d'acord és "el millor que es podia negociar" i protegeix "l'interès nacional" del Regne Unit. Segons May, tombar la proposta implicaria "tornar a la casella de sortida", i que o bé el Regne Unit marxés sense acord o acabés sense Brexit.

"Venen dies difícils i hi haurà un intens escrutini, és totalment comprensible", ha dit May, que dijous presentarà davant de la Cambra dels Comuns el principi d'acord assolit amb la Unió Europea.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.