directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 11:15 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Maresme doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 20:44 h

Detingut un home de 75 anys per traficar amb drogues a Malgrat de Mar

L'arrestat va ser enxampat per la policia amb 44 paperines d'heroïna dins del cotxe

ACN Barcelona.-Els Mossos i la Policia Local de Malgrat de Mar (Maresme) van detenir el 13 de novembre un home de 75 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Blanes (Selva), com a presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. Segons el relat dels cossos de seguretat, la Policia Local va rebre informació sobre un home que cada dia anava en cotxe a la parada de l'autobús de l'Avinguda Costa Brava de nou a dos quarts de deu del matí i esperava un altre home amb el qual intercanviava el que podia ser algun tipus de substància estupefaent. El fet es va comunicar als Mossos, i els dos cossos van establir un dispositiu per comprovar la informació. El dia de la detenció els agents van veure la transacció, i en aturar i escorcollar el cotxe van trobar diners i heroïna.

En concret, la policia va trobar a l'automòbil 350 euros en bitllets fraccionats i un pot metàl·lic a dins del qual hi havia 41 paperines que presumptament contenien heroïna. N'hi havia 3 més sota el seient del copilot. Per tots aquests indicis els agents van detenir l'home, que va passar a disposició judicial el 14 de novembre i va ser deixat en llibertat amb càrrecs.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.