directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 22:20 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Vallès Occidental doble fletxa Dimecres, 14 de novembre de 2018 21:14 h

Reobren la comissaria dels Mossos de Montcada, tancada al matí per un possible cas de sarna

La policia indica que la resta de dependències policials han estat operatives en tot moment

ACN Montcada i Reixac.-Els Mossos d'Esquadra han informat que a les vuit del vespre d'aquest dimecres s'ha reobert al públic la comissaria de Montcada i Reixac, tancada des del matí pel que fonts sindicals han considerat un possible cas de sarna. De manera oficial s'ha informat que la comissaria s'ha tancat al públic per motius de salubritat. La infecció s'hauria produït arran d'un menor que hi passava la nit, segons les fonts sindicals. Una ambulància del SEM s'ha desplaçat aquest matí fins les dependències policials i dos professionals mèdics han atès el jove i l'han traslladat a un centre mèdic. Els serveis de neteja han desinfectat la zona seguint el protocol establert. Els usuaris han estat derivats a la comissaria de Ripollet.

Amb l'avís de la reobertura, els Mossos han aprofitat per comunicar que la resta de dependències policials han estat operatives en tot moment i que el servei s'ha dut a terme amb tota normalitat. La policia també ha demanat disculpes per les molèsties que hagi pogut ocasionar el fet.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.