directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:32 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 16 de novembre de 2018 12:26 h

L'AMB obre un expedient sancionador "molt greu" a Aigües de Barcelona per negar-se a lliurar informació sobre el servei

La companyia respon que ha contestat tots els requeriments de l'administració "dins el termini establert"

ACN Barcelona.-L'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) ha obert un expedient sancionador a Aigües de Barcelona per una possible infracció "molt greu" per manca de transparència. La companyia del grup Agbar, que gestiona el subministrament d'aigua als municipis de l'àrea metropolitana, s'hauria negat a lliurar informació sobre el servei de gestió de l'aigua i hauria desatès fins a 20 requeriments de l'administració entre 2016 i 2018 que demanaven informació "dels seus comptes, inversions, el detall de les tarifes i els sous dels directius". Ho ha explicat el vicepresident de l'AMB, Eloi Badia, aquest divendres en roda de premsa. Un portaveu d'Aigües de Barcelona ha respost, en declaracions a l'ACN, que la companyia ha contestat "dins el termini establert tots els requeriments d'informació" de l'AMB.

L'expedient s'haurà de resoldre en un termini màxim de sis mesos i podria comportar una multa de fins a 12.000 euros, la suspensió d'Aigües de Barcelona per poder presentar-se a contractes amb l'administració durant mig any, la inhabilitació per a ser beneficiaris d'ajuts públics entre un i cinc anys i la cancel·lació definitiva de la inscripció de la companyia en el registre de grups d'interès.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.