directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 18 d'abril de 2024 21:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 16 de novembre de 2018 13:13 h

Desmantellades tres plantacions de marihuana en cases ocupades de Terrassa i Rubí

Detingudes quatre persones, tres de les quals han ingressat a presó

ACN Barcelona.-La Policia Nacional ha desmantellat tres plantacions de marihuana en cases ocupades de Terrassa i Rubí i ha detingut quatre persones, tres homes i una dona. Els tres primers han ingressat a presó i la dona està en llibertat a l'espera de judici. S'han intervingut 1.081 plantes de marihuana, 34,5 quilos de cabdells, instrumental divers i abundant documentació. Les plantacions funcionaven amb l'electricitat presa de forma fraudulenta de la connexió general. Se'ls acusa de delictes contra la salut pública, pertinença a grup criminal i frau de fluid elèctric. Tota la producció la venien en l'àmbit comarcal i provincial.

La investigació va començar a l'agost, a partir de la informació sobre dues cases ocupades a Terrassa per plantacions de marihuana. Va cridar l'atenció que tot i que no tenien subministrament elèctric, tenien funcionant aparells d'aire condicionat i altres elements. Tècnics de l'empresa distribuïdora van constatar que la instal·lació s'havia manipulat des de la connexió general. Setmanes més tard, els agents van conèixer l'existència d'una altra casa a Rubí, gestionada pel mateix grup criminal de narcotraficants. També allà havien instal·lat aparells tot i no tenir electricitat. Els registres van permetre la intervenció de 1.081 plantes de marihuana i 34,5 quilos de cabdells. En l'operació han intervingut agents de la Brigada Local de Policia Judicial de la Comissaria Local de Terrassa i també de la de Sant Adrià de Besòs, amb la col·laboració de la Policia Local de Terrassa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.