directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:44 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 16 de novembre de 2018 14:04 h

Trànsit presenta la campanya 'No corris. Viu més' perquè la velocitat és clau en el 14% dels accidents amb víctimes

El 2018 han mort 171 persones a les carreteres catalanes, dues més que en tot el 2017

ACN Barcelona.-La nova campanya de conscienciació del Servei Català de Trànsit (SCT) es diu "No corris. Viu més" i se centra en la prevenció d'accidents amb el factor de la velocitat. La velocitat és la causa principal d'un 14% dels accidents amb víctimes, un 2% més que l'any passat, ha explicat el director de l'SCT, Juli Gendrau, durant la presentació de la campanya. El comissari de Mobilitat, Joan Carles Molinero, ha afegit que "la velocitat fa que les conseqüències d'un accident siguin més greus". El conseller d'Interior, Miquel Buch, ha argumentat que tothom té pressa, però "córrer és incompatible amb la vida". Durant el 2018 han mort a les carreteres catalanes 171 persones, dues més que el total de l'any passat.

La campanya es començarà a difondre aquest divendres als mitjans de comunicació i s'allargarà fins a finals d'any. Durant els períodes festius es reforçarà l'emissió, ja que és quan es registra una elevada mobilitat. A banda, s’activarà l'etiqueta de Twitter #nocorrisviumés en totes les comunicacions de l'SCT.La presentació d'aquesta campanya s'ha fet coincidir amb la commemoració del Dia Mundial en Memòria de les Víctimes de Trànsit aquest diumenge 18 de novembre.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.