directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 02:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 16 de novembre de 2018 15:36 h

Detenen quatre persones al Bages que portaven 20 quilos de marihuana a la furgoneta

Un dels ocupants duia 1.165 euros a sobre

ACN Castellbell i el Vilar.-Els Mossos d'Esquadra han detingut quatre homes, d'entre 36 i 41 anys i veïns de Santa Coloma de Gramenet, com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública. Els fets van passar el 14 de novembre durant un control de pas que els agents de l'ARRO havien muntat a la C-16, a l'alçada de Castellbell i el Vilar (Bages). Durant el control, els mossos van parar una furgoneta i es van adonar que desprenia una forta olor de marihuana. La policia va identificar els tres ocupants i va escorcollar el vehicle. En el mentrestant, una segona furgoneta es va aproximar al control. Quan la van aturar, el conductor es va posar molt nerviós, i també el van escorcollar. En un dels vehicles els mossos van trobar dues maletes de viatge amb 20 quilos de marihuana. A més, un dels ocupants tenia 1.165 euros a sobre en bitllets de diferent valor.

Durant els escorcolls a les quatre persones, tots d'origen xinès, els agents van observar que intercanviaven paraules com si es coneguessin. Després de diverses gestions, els mossos van poder relacionar els ocupants entre ells i la seva implicació en els fets. Els detinguts han passat aquest divendres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Manresa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.