directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 16:35 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Empordà doble fletxa Divendres, 16 de novembre de 2018 16:23 h

Alcaldes de la Costa Brava creuen que el nou pla evitarà futures urbanitzacions però no impedirà que algunes tirin endavant

Veuen bé la iniciativa perquè s'estudiarà "cas per cas" i permetrà "minimitzar" els efectes d'altres projectes

ACN Figueres.-Alcaldes de la Costa Brava veuen bé el Pla Director Urbanístic que impulsa el Departament de Territori perquè creuen que evitarà futures urbanitzacions en alguns indrets o ajudarà a "minimitzar" els efectes que puguin tenir altres projectes sobre el territori. El pla revisarà els sòls pendents d'urbanitzar per intentar impedir que es desenvolupin noves urbanitzacions. L'alcalde de Cadaqués, Josep Lloret, celebra la iniciativa però admet que n'hi ha d'altres, com la de Sa Guarda, que ja tenen tota la tramitació feta i que, per tant, tirarà endavant. L'alcalde de Llançà, Pere Vila, també valora positivament el projecte perquè s'estudiarà "cas per cas". Vila també s'ha referit a la urbanització Roses-2 assegurant que "se n'haurà de parlar" però que creu que hi ha "recorregut" per trobar-hi una solució.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.