directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 08:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 16 de novembre de 2018 22:20 h

El PDeCAT escull les direccions dels àmbits temàtics i els consellers nacionals que els representaran

La votació s'ha celebrat aquest divendres de forma presencial i telemàtica

ACN Barcelona.-El PDeCAT ha escollit aquest divendres mitjançant una votació presencial i telemàtica els equips directius dels nous àmbits temàtics creats en l'Assemblea Nacional del juliol passat i els consellers nacionals que els representaran. En l’àmbit social, diversitat i ciutadania estarà encapçalat per Sònia Oriola; el de relacions institucionals el dirigirà Josep Manuel Suárez; el de territori i medi ambient, Ricard Font; el de feminisme i igualtat, Núria Ramon; el de dret i justícia, Joaquim Clavaguera; el d’institucions públiques i bon govern, Montserrat Girbau; el de salut, Pere Àngel Montserrat; el d’educació, Jordi Roig; el de polítiques digitals, Xavier Martínez; el d’universitats, recerca i transferència de coneixement, Albert Sangrà; el de primer sector, Ramon Augé; i el de gent gran, Miquel Nadal.

A més, també s’han pogut votar els 3 consellers nacionals que representen cada un dels àmbits temàtics, d’acord amb l’ampliació de 300 a 450 membres per aquest òrgan que va decidir l’assemblea. En el cas dels àmbits ja existents, s’ha fet una ampliació d’un a tres membres representants i en el cas dels nous àmbits, s’han votat els tres consellers nacionals.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.