directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 13:51 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 19 de novembre de 2018 19:35 h

Un secretari executiu del Consell d’Europa recorda els problemes de politització de la justícia a l’Estat espanyol

Aquest responsable de l’organització internacional avisa que “encara està esperant” que Espanya implementi les seves recomanacions per evitar la corrupció

ACN Brussel·les.-El secretari executiu del Grup d’Estats contra la Corrupció del Consell d’Europa (GRECO), Gianluca Esposito, ha recordat els problemes de politització de la justícia a l’Estat espanyol. Coincidint amb la vaga judicial d’aquest dilluns, Esposito ha assenyalat que el Consell d’Europa porta des del 2014 criticant a l’Estat per les interferències polítiques a l’hora de designar el poder judicial. D’altra banda, aquest responsable ha avisat a través del seu compte de Twitter que aquesta organització internacional “encara està esperant” que Espanya implementi les seves recomanacions “sobre prevenció en corrupció per a diputats i jutges”.

En el seu últim informe de principis d’any el GRECO qüestionava els esforços d'Espanya en la lluita contra la corrupció entre parlamentaris, jutges i fiscals i remarcava la necessitat d'implementar mesures encaminades a millorar la independència del poder judicial.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.