directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 12:27 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 6 de desembre de 2018 15:38 h

PP i Cs negociaran sense Vox un acord per governar Andalusia

Per a Casado Vox és "més Trump que Le Pen"

ACN Madrid .-PP i Cs negociaran sense Vox un acord per governar la Junta d'Andalusia. Si ahir el líder de Cs, Albert Rivera, tirava el guant al PP dient-los que era el seu interlocutor prioritari, aquest dijous el partit de Pablo Casado l'ha recollit. Les dues forces volen tancar un pacte amb els 47 diputats que sumen i volen arribar al dia 27 –dia que es constitueix el parlament andalús- amb un acord global que inclogui presidència i govern. Fonts del PP apunten que Vox quedarà al marge d'aquestes negociacions i que, en cas d'abstenir-se en la investidura hauran d'explicar per què no faciliten un canvi. "Que facin el que vulguin", apunten. Des de les files populars sostenen que la presidència per a Juanma Moreno és "innegociable" i confien que Cs acabi cedint. Per a Casado, Vox és "més Trump que Le Pen".

Per altra banda, des del PSOE donen per fet que hi haurà un tripartit Cs, PP, Vox a Andalusia. El president espanyol, Pedro Sánchez, ha reconegut en una conversa informal amb periodistes que, davant aquesta situació, Vox "arrossegarà a la radicalitat" a PP i Cs. També ha mostrat el seu suport a Susana Díaz com a líder dels socialistes andalusos.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.