directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 10:58 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Osona doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 10:02 h

Obeses cancel·la el seu concert avançat de Cap d’Any per sumar-se a les protestes del 21-D

L’actuació es posposa fins al 18 de gener a la mateixa Sala Salamandra de L’Hospitalet

ACN Barcelona.-Obeses ha anunciat aquest dijous la cancel·lació del concert “de Cap d’Any” que havia de celebrar el proper 21 de desembre a la Sala Salamandra de L’Hospitalet de Llobregat. El motiu, sumar-se a les “accions col·lectives de país” convocades en aquesta data amb motiu de la celebració d’un Consell de Ministres extraordinari a Barcelona. El grup ha argumentat la seva voluntat “explícita i absoluta” de participar en aquesta mobilització i ha agraït la comprensió d’aquells que ja havien comprat l’entrada pel concert, que finalment se celebrarà el 18 de gener a la mateixa sala. La mateixa entrada adquirida pel concert del 21D serà vàlida per la nova data, i en tot cas qui ho vulgui la pot retornar durant la propera setmana a través del web de la Salamandra.

D’altra banda, Obeses ha fet públiques les dates i emplaçaments dels seus primers concerts pel 2019. Després del concert posposat de Cap d’Any, el 18 de gener, les actuacions programades del conjunt són a Palma (26 de gener), Mataró (1 de febrer), Salt (23 de febrer), Manresa (5 d’abril), Terrassa (27 d’abril) i Calaf (30 d’abril).



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.