directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 17:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 14:26 h

Arrenca la temporada dels Pastorets amb més 250 representacions en 52 municipis i en 21 dies

Hi participen 7.000 persones entre actors, actrius, músics i tècnics, entre altres

ACN Barcelona.-La temporada dels Pastorets 2018-2019 arrenca amb més 250 representacions en 21 dies, entre el 15 de desembre i el 3 de febrer i amb la participació de 7.000 persones, entre actors, actrius, músics, tècnics... Enguany s'amplien els municipis on els catalans podran anar a veure alguna representació dels Pastorets. La incorporació de l'Espluga de Francolí a la Coordinadora de Pastorets de Catalunya incrementa a 52 la xifra de municipis on enguany s'acolliran la representació, que es podria veure a les quatre demarcacions catalanes.

Com ha informat la Coordinadora de Pastorets de Catalunya, els 52 municipis estan repartits entre les quatre demarcacions Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Van des de Barcelona fins a L’Ametlla de Merola, passant per Girona, Figueres, Pals, L’Espluga de Francolí, Montblanc, Ulldecona, Terrassa, Tàrrega, Sabadell, Mataró, Olesa de Montserrat, Molins de Rei, Valls...La temporada arrencarà el 15 de desembre a Barcelona amb la representació del text de Josep Maria Folch i Torres per part d’El Centre Gràcia i acabarà el 3 de febrer a Mataró i El Vendrell, amb els textos de Ramon Pàmies; i una adaptació lliure del text de Mossèn Rossend Fortunet respectivament.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.