directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 14:31 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 20:20 h

ERC Reus recorrerà perquè sigui el TSJC qui es pronuncïi sobre la causa del 3-O per la condició d'aforada de la portaveu

Al·legaran la suspensió de la causa per totes les parts

ACN Reus.-ERC Reus presentarà aviat el recurs perquè el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) sigui el tribunal que es pronunciï sobre la causa del 3-O, en què l'alcalde i quatre portaveus municipals estan acusats d'incitació a l'odi. L'advocat del col·lectiu Advocats Voluntaris 1-O, que defensa la causa iniciada pel manifest que demanava la retirada de la ciutat dels agents de la policia espanyola després del referèndum, presentarà el recurs atesa la condició d'aforada de la portaveu d'ERC a Reus, Noemí Llauradó, que també és diputada al Parlament. El recurs al·legarà la suspensió de la causa per totes les parts, fins que es resolgui sobre la seva admissió per part d'aquest tribunal. També demanarà l'arxiu, tenint en compte que els fets imputats no constitueixen cap delicte.

ERC espera que la causa sigui aviat arxivada, tal com ha passat amb la resta d'investigats per la causa, dos regidors de la CUP, dos treballadors d'un gimnàs i diversos bombers.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.