directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 12:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 13 de desembre de 2018 22:17 h

Moncloa assegura que el primer ministre eslovè ha traslladat a Sánchez "suport total" en l'afer català

Sánchez i Sarec han "parlat sobre el viatge de Torra" a Eslovènia durant la cimera europea, segons fonts del govern espanyol

ACN Brussel·les.-El primer ministre eslovè Marjan Sarec ha traslladat "suport total " en l'afer català al president espanyol Pedro Sánchez, segons la Moncloa. Tots dos líders "han parlat sobre el viatge" del president català Quim Torra a Eslovènia la setmana passada durant la cimera europea que se celebra a Brussel·les aquest dijous, segons fonts del govern espanyol. Minuts abans de l'inici de la reunió, Sánchez i el seu homòleg han conversat durant una estona. "La conversa entre Sánchez i el primer ministre eslovè ha sigut positiva", afirmen les mateixes. Sánchez i Sarec, han coincidit aquest dijous a la tarda a la capital belga en plena polèmica generada per les crítiques a la 'via eslovena' defensada pel president Quim Torra. Sánchez i Sarec són a la cimera que reuneix els 28 a la capital belga per abordar afers europeus com el Brexit o la immigració.

En paral·lel, Ljubljana i Madrid han ajornat fins com a mínim la setmana vinent la trobada diplomàtica entre l'ambaixador espanyol a Eslovènia i el Ministeri d'Exteriors eslovè, segons ha pogut saber l'ACN.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.