directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 16 d'abril de 2024 17:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 15 de desembre de 2018 10:35 h

Els nou dirigents presos demanen "serenor i fermesa" en una carta conjunta

Bassa, Cuixart, Forcadell, Forn, Junqueras, Romeva, Rull i Sànchez asseguren que no capitularan quan declarin davant del Suprem

ACN Barcelona.-En una carta conjunta aquest dissabte a Vilaweb i 'El Punt Avui', els nou dirigents independentistes empresonats –Dolors Bassa, Jordi Cuixart, Carme Forcadell, Joaquim Forn, Oriol Junqueras, Raül Romeva, Josep Rull, Jordi Sànchez, Jordi Turull- fan una crida a la serenor i la fermesa. "De la mateixa manera que podem entendre la necessitat d’esbravar la impotència també hem de dir clarament que això, lluny d’afavorir la nostra causa, la perjudicaria, igual que també perjudicaria els objectius polítics del país que volem i pels quals som aquí empresonats pendents d’un judici polític", escriuen. Asseguren també que afronten el judici al Tribunal Suprem amb "plena consciència i responsabilitat" i asseguren que quan declarin mantindran "el cap ben alt". "No renunciarem, no capitularem, no ens rendirem", afirmen.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.