directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 12:25 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 15 de desembre de 2018 12:50 h

Diana Riba serà la número dos d’ERC a les eleccions europees

El Consell Nacional dels republicans avala la candidatura conjunta amb EH Bildu, BNG oberta a “altres forces sobiranistes”

ACN Barcelona.-Diana Riba, la parella de Raül Romeva, serà la número dos d’ERC a les properes eleccions europees. Ho ha aprovat aquest dissabte el Consell Nacional dels republicans, que també ha avalat la candidatura conjunta amb les formacions Eh Bildu, BNG i oberta a “altres forces sobiranistes i de progrés”, segons ha indicat el número tres d’ERC i vicepresident del Govern, Pere Aragonès. Riba ha explicat que fa una setmana va rebre una trucada de Romeva des de la presó de Lledoners en què li va dir que Oriol Junqueras la volia com a número dos a la llista. ‘He dit que sí perquè fa més d’un any que la meva vida va fer un tomb. Perquè cal que siguem la veu dels presos’, ha dit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.