directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Diumenge, 6 de gener de 2019 09:26 h

La campanya 'Cap nen sense joguina' arriba a més de 10.000 infants de Barcelona

El programa solidari recapta 38.485 euros

ACN Barcelona.-La campanya 'Cap nen sense joguina' ha aconseguit el seu compromís de fer arribar regals a més de 10.100 nens i nenes de 40 entitats de caire social de Barcelona i als infants de centres hospitalaris de Barcelona. En el transcurs del programa de Ràdio Barcelona-Cadena SER, de gairebé nou hores, s'ha aconseguit la xifra de 38.485 euros amb la gran subhasta d’objectes cedits per personatges famosos, una quantitat que supera totes les edicions anteriors, a excepció del 50è aniversari, en què la campanya va protagonitzar una marató-radiofònica de 20 hores. D’entre els 69 objectes, el més valorat per l’audiència ha estat la portada original de 'Mortadelo y Filemón' d’Ibáñez (3.200 euros).

També han destacat les botes del futbolista del F.C. Barcelona Leo Messi i la última còpia del disc 'inblack' autoeditat per l’artista Alfred Garcia (1.800 euros) i les botes del davanter del R.C.D. Espanyol Borja Iglesias (1.600 euros). Cada un dels dos quadres pintats per Manolo García van tenir un preu de 1.000 euros, una quantitat similar a la recaptada pel cavallet de fusta cedit per l’actriu Isabella Rossellini. El xandall personal de l’entrenador Pep Guardiola, el mallot signat per Alejandro Valverde, la batuta signada pel director d’orquestra Gustavo Dudamel i el manuscrit de Pau Donés amb la lletra de 'La Flaca' van tenir un preu de 550 euros. Aquest diumenge, dia de Reis, a partir de dos quarts de 9, la campanya finalitzarà amb una cavalcada especial que arribarà als nens i nenes ingressats a l’Hospital de Sant Pau, l’Hospital Nen Déu i el centre d’acollida Sant Josep de la Muntanya.En aquesta edició, ha estat conduïda per Rosa Badia, directora del programa 'Tot és Comèdia' de SER Catalunya i que durant les hores més decisives de la subhasta ha comptat amb la complicitat de Josep Cuní, director del magazín matinal de SER Catalunya 'Aquí amb Josep Cuní'. Per l’Estudi Toresky de Ràdio Barcelona han passat en aquesta nit, l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, els periodistes Jordi Basté, Jaume Figueras, Elisenda Roca, Glòria Serra, Manel Fuentes, Queco Novell, Bob Pop i Marc Giró i l’actor Joan Gràcia, que ha participat al programa després d’una doble funció amb el 'Tricicle'. Per telèfon hi ha intervingut la periodista Maruja Torres, el president del Parlament de Catalunya, Roger Torrent, la cap de la oposició Inés Arrimadas i també el cantant Alfred García, que ha protagonitzat un dels moments emotius de la nit durant la licitació final pel seu disc. A més, Alfred rebrà un dels objectes de la subhasta: la partitura manuscrita de 'La Flaca', aconseguida per uns seguidors seus .Durant les gairebé 9 hores hores de programa, al costat de Rosa Badia s’hi han assegut molts dels professionals SER Catalunya, començant per les veus dels principals programes: Óscar Moré ('Especies Protegides'), Carla Turró ('El Balcó'), Sique Rodríguez ('Què t’hi jugues!'), i molts dels periodistes de la casa i ha comptat amb les actuacions de Joan Dausà; Roger Argemí; Monica Green i els musicals 'La Familia Addams' i 'Broadway a capella'. A part de la subahsta, en aquesta edició s’han aconseguit 5.315 euros en donacions i milers de joguines portades pels oients. Per l’Estudi Toresky de Ràdio Barcelona han passat més de 700 persones durant tot el programa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.