directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 13:37 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 8 de gener de 2019 15:35 h

La docusèrie de TV3 'La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català' lidera l'audiència amb el 18,1% de quota

Més de 500.000 espectadors segueixen l'estrena sobre la història del cinema català dirigida per Àlex Gorina i Esteve Riambau

ACN Barcelona.-L'estrena de la docusèrie 'La gran il·lusió. Relat intermitent del cinema català’ que TV3 va emetre aquest dilluns en 'prime time' va aconseguir ser líder d'audiència a Catalunya amb el 18,1% de quota de pantalla. Aquesta xifra representa un avantatge de 5,1 punts respecte la segona opció més vista. Van ser un total de 501.000 espectadors els que van seguir el primer capítol de la docusèrie coproduïda per l’ICEC, la Filmoteca i TV3, titulat 'I la llum es va fer'. Dirigida per Àlex Gorina i Esteve Riambau, amb realització de Mai Balaguer, el programa explica "per primera vegada" els orígens de la cinematografia a Catalunya, a finals del segle XIX, fins als anys cinquanta del segle XX. Els propers sis capítols s'emetran setmanalment els dimecres, a l'espera d'una segona part de la producció.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.