directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 05:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 10 de gener de 2019 16:34 h

Lídia Heredia, Anna Castillo, Yolanda Ramos i Pablo Derqui, nominats als Premis Zapping

'Benvinguts a la família' i 'Joc de cartes' de TV3 aspiren a un guardó de l'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya

ACN Barcelona.-L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha fet públics aquest dijous els nominats als Premis Zapping 2019. Yolanda Ramos pel seu paper a 'Benvinguts a la família' opta al premi a millor actriu i s'enfrontarà amb Anna Castillo –a l'elenc d''Estoy vivo' de TVE- i Pilar Castro. De la seva banda, Pablo Derqui pel seu paper a la sèrie 'Si no t'hagués conegut', competirà de la categoria de millor actor amb Javier Gutiérrez i Javier Rey. Com a millor presentador hi opta Lídia Heredia (presentadora d''Els matins'), Jacob Petrus per 'Aquí la Tierra' de TVE i Christian Gálvez pel 'Pasapalabra' de Telecinco. Les produccions de TV3 'Benvinguts a la família' i 'Joc de cartes' també es troben entre els programes nominats.

L'Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals ha distingit amb el Premi Especial a TV3 per oferir i produir documentals que fomenten un major coneixement científic i humà de malalties i trastorns mentals, com 'La música és vida', 'Utopia iogurt' i 'Peixos d’aigua dolça (en aigua salada)'. El Premi Grups d'Anàlisi de Programes és per a 'Félix', l’aposta de Movistar+ que reuneix diferents gèneres de forma magistral i inclou brillants interpretacions, oferint una història singular en el context de la ficció seriadaEl Premi Valors el rebrà 'Fábrica de ideas' de TVE pels deu anys en antena promovent la creativitat i la innovació en el món de l’empresa i l’emprenedoria, mentre que el Premi Internet Segura 4 Kids serà per al còmic digital animat Vidas cruzadas de la Fundació Educacuentos, per ser un contingut positiu i de qualitat per a menors que treballa en la prevenció de l’assetjament escolar.Els Premis Zapping d’enguany són un reconeixement al millor oci audiovisual de qualitat de 2018. A diferència d’altres guardons, els Zapping premien la qualitat, i no l’audiència, i són els consumidors i usuaris qui escullen els finalistes de cada categoria. Un jurat especialitzat, regit per la presidenta de l’Associació, Anna Plans, decideix amb el seu vot els guanyadors.L’Associació de Consumidors és una entitat sense ànim de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l’oci audiovisual, fent-se ressò de la veu dels seus consumidors.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.