directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 05:48 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Urgell doble fletxa Divendres, 11 de gener de 2019 12:37 h

Larrosa confia mantenir la Paeria després de les municipals i seguir liderant un projecte "progressista" per a Lleida

El PSC es fixa com a objectiu millorar els resultats del 2015 a la demarcació i "tenir vocació de partit majoritari al territori"

ACN Lleida.-L'alcalde de Lleida, Fèlix Larrosa, confia revalidar el mandat al capdavant de la Paeria després de les municipals del 2019 per "seguir liderant el canvi" a la ciutat amb un "projecte progressista, ambiciós i valent que reforçarà la capitalitat de Lleida". Larrosa ha defugit parlar de possibles pactes postelectorals però ha dit que no acceptarà cap acord que suposi "retrocedir" en qüestions socials i en els drets i llibertats de les persones. En el que resta de legislatura, espera poder portar a aprovació definitiva el nou POUM i tancar un acord amb l'Estat per tirar endavant el Pla de l'Estació. Al conjunt de les comarques de Lleida, Pirineu i Aran, a banda de mantenir l'alcaldia de la capital del Segrià, el PSC aspira a millorar resultats a les institucions locals en relació amb el 2015 i "tenir vocació de partit majoritari al territori".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.