directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 12 de gener de 2019 18:54 h

La JNC obre la porta a la tramitació dels pressupostos de l'Estat

Trias avisa que l'"adversari" és qui vol "prendre" a Catalunya el seu autogovern

ACN Barcelona.-La Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) s'ha mostrat aquest dissabte a favor que el PDeCAT, el partit del qual forma part, pugui tramitar els pressupostos de l'Estat que ahir va aprovar l'executiu del president espanyol Pedro Sánchez. En el Consell Nacional de l'organització que s'ha celebrat al Campus de la Ciutadella de la UPF a Barcelona, els consellers de la JNC han rebutjat la moció que demanava l'impediment de la tramitació dels comptes de l'Estat. A l'acte hi ha acudit el president del PDeCAT a l'Ajuntament de Barcelona, Xavier Trias, que ha volgut situar l'"adversari" en qui vol "prendre" l'autogovern i els "drets" de Catalunya. Així, també ha fet una reivindicació del dret a decidir amb l'objectiu de capgirar la situació del finançament de Catalunya respecte de l'Estat.

Pel que fa a la JNC, ha intervingut el secretari general de l'organització i diputat del PDeCAT al Congrés, Sergi Miquel, que ha volgut destacar que l'entitat "ha entès els signes del temps" i que continua "viva i forta". Entre les mocions que sí que han estat aprovades, hi destaquen el posicionament a favor que el canvi de nom de l'Aeroport del Prat es decideixi "des de Catalunya" o el text "Gibraltar no es toca".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.