directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:09 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 16 de gener de 2019 01:04 h

Torra respon les crítiques de Cs i PPC i avisa que "seguirà viatjant amb més ganes" per denunciar el judici de l'1-O

El president de la Generalitat celebra haver traslladat als EUA la preocupació per la situació política catalana

ACN San Francisco.-El president de la Generalitat, Quim Torra, ha assegurat aquest dimarts que amb l'inici del judici de l'1-O "seguirà viatjant amb més ganes" per denunciar que el procediment "no ha comptat amb cap garantia". Des dels EUA, el cap del Govern ha respost així a les crítiques de Cs i PPC que han criticat la gira del president català. En concret, la formació taronja l'ha titllat de "tour de mentides" i els populars han dit que "no internacionalitza res". Al marge de la vocació econòmica, Torra ha recordat que la ruta ha servit per "traslladar la situació política del país" en considerar que és una "tasca" del president de la Generalitat "explicar pel món" el que succeeix a Catalunya.

El president de la Generalitat viatja aquest dimarts a la nit a Washington on dimecres té previst reunir-se amb diferents congressistes nord-americans, amb líders de moviments sobre drets civils i amb el president del PEN nord-americà. La trobada amb aquest club d'escriptors arriba després que hagin denunciat la "restricció inacceptable de la llibertat d'expressió pacífica" de l'Estat espanyol.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.