directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 08:53 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Montsià doble fletxa Dimecres, 16 de gener de 2019 12:05 h

L'alcalde de la Ràpita diu que encara no ha rebut cap notificació judicial i reitera que votar no és delicte

Josep Caparrós és l'únic dels tres alcaldes ebrencs inicialment investigats per Fiscalia que continua amb les diligències obertes per l'1-O

ACN Sant Carles de la Ràpita.-L'alcalde de Sant Carles de la Ràpita, Josep Caparrós, ha anunciat que encara no ha rebut cap notificació per part dels estaments judicials sobre l'estat de la causa oberta contra ell pel referèndum de l'1-O. Segons va avançar ahir l'ACN, Fiscalia ha decidit arxivar les investigacions contra els alcaldes d'Amposta, Deltebre, Reus, Torredembarra i Cunit, enviant el cas de Caparrós al jutjat d'Amposta, que ja havia obert diligències per aquest mateix fet. "Mantinc el convenciment que aquella va ser una jornada de participació democràtica del poble rapitenc, del poble català, i que votar no és un delicte", ha declarat, tot afegint que seguirà "ferm i serè treballant pel benestar de la gent de La Ràpita, fins conèixer i poder valorar quina sigui la decisió judicial definitiva".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.