directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 19 de març de 2024 04:17 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Gironès doble fletxa Dimecres, 16 de gener de 2019 12:56 h

Pitu Bartis, regidor de Celrà: "Els càrrecs electes no tenim por de les actuacions policials; ens poden seguir detenint"

ERC i CUP de Girona qualifiquen les detencions com a una "nova onada de repressió" per "criminalitzar" l'independentisme

ACN Girona.-Membres de l'equip de govern dels Ajuntaments de Celrà, Verges i Girona i veïns d'aquestes localitats s'han concentrat aquest dimecres davant de la comissaria de la policia espanyola per rebutjar l'operatiu policial relacionat amb l'ocupació de les vies durant l'aniversari de l'1-O. Entre els onze detinguts, hi ha els alcaldes de Celrà (Gironès) i Verges (Alt Empordà), Dani Cornellà i Ignasi Sabater, tots dos de la CUP. "Els càrrecs electes no tenim por d'aquestes actuacions policials, ens poden seguir detenint perquè continuarem lluitant per la República", ha afirmat el primer tinent d'alcalde de Celrà, Pitu Bartis. Des d'ERC i la CUP de Girona també han carregat contra l'operatiu i ho han qualificat com a una "nova onada de repressió" per criminalitzar" l'independentisme.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.