directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:07 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimecres, 16 de gener de 2019 13:59 h

El PPC denuncia que els independentistes "tenen segrestat" el Parlament per servir els seus interessos

Santi Rodríguez defensa que en un estat de dret no hi ha impunitat per a ningú i que "tothom és igual davant la llei"

ACN Barcelona.-El diputat del PPC al Parlament Santi Rodríguez ha denunciat que aquest dimecres s'ha viscut un altre exemple que demostra que la majoria independentista "té segrestat" el Parlament. D'aquesta manera, s'ha referit a la protesta dels grups independentistes que han marxat de les comissions del Parlament per la detenció dels alcaldes de la CUP de Verges i Celrà. "Utilitzen les institucions com si fossin el seu particular Consell per la República únicament per servir els seus interessos partidistes", ha afegit. D'altra banda, ha defensat que en un estat de dret no hi ha impunitat per a ningú i que "tothom és igual davant la llei".

En roda de premsa des del Parlament, Rodríguez ha negat que a l'estat espanyol hi hagi "cap mena de repressió". "La novetat avui és que els detinguts han estat persones que es dediquen a l'activitat política i són electes. Però en un estat de dret no hi ha impunitat per a ningú, tots som iguals davant la llei. Tots tenim els mateixos drets i obligacions", ha argumentat.Segons el diputat dels populars al Parlament, l'acció dels grups independentistes només té com a objectiu "criminalitzar" l'actuació de la policia i de l'Estat i ho ha atribuït a l'estratègia dels independentistes i a "l'ús partidista" de les institucions catalanes.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.