directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 01:47 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Urgell doble fletxa Dilluns, 4 de febrer de 2019 14:09 h

Queda en llibertat l'empresonat per una agressió sexual en grup a una jove a la Seu d'Urgell

Els fets van tenir lloc la matinada del 25 de desembre i el jove va entrar a presó el 9 de gener després de presentar-se voluntàriament a comissaria

ACN La Seu d'Urgell.-El jove andorrà de 21 anys que va ser empresonat per suposadament participar en una agressió sexual múltiple a u una jove de 19 anys a la Seu d'Urgell la matinada del 25 de desembre va sortir en llibertat dijous de la setmana passada. El passat 9 de gener el jove es va presentar a declarar a la comissaria dels mossos de forma voluntària i es va acordar la presó provisional comunicada i sense fiança. Segons el TSCJ, sobre aquesta decisió es va presentar recurs de forma que el jutge el va desestimar i va mantenir la mateixa situació. La investigació ha anat avançant i s'han practicat diverses diligències que van provocar que la defensa tornés a demanar la llibertat el 29 de gener i així es va acordar el 30 amb informe favorable del fiscal. El jove va sortir dijous en llibertat després de pagar una fiança de 3.000 euros.

En el mateix cas es va detenir un altre jove de la Seu d'Urgell que va quedar en llibertat el dia 2 de gener. La noia va denunciar l'agressió sexual múltiple per part de sis joves uns dies després dels fets que haurien tingut lloc en una zona d'oci nocturn de la Seu d'Urgell. L'agressió hauria consistit en tocaments a la jove que no hauria patit penetració per part dels seus agressors.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.