directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 01:12 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 11 de febrer de 2019 09:03 h

Torra creu que Sánchez ha suspès el diàleg per la "pinça de l'extrema dreta i el ranci PSOE"

El president condiciona la tramitació dels pressupostos al relator, al dret a l'autodeterminació i a la fi de la repressió

ACN Barcelona.-El president de la Generalitat, Quim Torra, creu que el president del govern espanyol, Pedro Sánchez, ha suspès el diàleg amb el govern català perquè s'ha trobat "tenallat" per la pressió de la "pinça de l'extrema dreta i del vell i ranci PSOE". Així ho ha manifestat en una entrevista a Catalunya Ràdio després que divendres el govern de Sánchez escenifiqués que deixava de negociar sobre el diàleg si el Govern manté el dret a l'autodeterminació com a condició. Precisament, Torra ha insistit que el dret a l'autodeterminació és una de les condicions també per permetre la tramitació dels pressupostos, juntament amb la concreció de la figura del relator i la fi de la repressió. "O resulta que l'oferta de diàleg era només per aprovar els pressupostos? Seria bastant desagradable", ha conclòs.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.