directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 14:50 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Urgell doble fletxa Dimarts, 12 de febrer de 2019 09:00 h

Els CDRs duen a terme una caminada reivindicativa a l'N-260 a la Seu d'Urgell en defensa del "dret a l'autodeterminació"

Durant la protesta, que ha començat a les set del matí i ha durat una hora, han ocupat un carril del tram urbà de la via

ACN La Seu d'Urgell.-Una quinzena de persones han participat aquest dimarts en una caminada reivindicativa que s'ha dut a terme pel tram urbà de la carretera N-260 al seu pas pel terme municipal de la Seu d'Urgell. L'acció, convocada pel CDR de l'Alt Urgell per defensar "el dret a l'autodeterminació, en suport a les preses i pels drets civils socials i polítics", ha començat a les set del matí a la plaça Bisbes Prínceps. Des d'aquest punt, els manifestants han sortit cap a la rotonda d'accés a la capital alturgellenca, recorregut que han dut a terme diversos cops i ocupant un dels carrils de la via de forma alternativa, fet que ha generat retencions puntuals en el trànsit. Finalment, han arribat a l'encreuament del nucli de Castellciutat i des d'allà han tornat al punt d'inici.

La protesta, que s'ha dut sense incidents i de forma pacífica, ha acabat a les vuit del matí. Durant la caminada, diverses dotacions dels Mossos d'Esquadra s'han col·locat davant i darrere dels manifestants per regular el trànsit.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.