directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 03:29 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Alt Urgell doble fletxa Dimecres, 13 de febrer de 2019 13:40 h

Artadi respon al fiscal: "No és un judici contra l'independentisme, és en contra de la democràcia, que és molt més greu"

La consellera lamenta que no es preservi el "dret a la defensa", visió que, diu, també recull la premsa internacional

ACN La Seu d'Urgell.-La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Elsa Artadi, ha afirmat aquest dimecres que el judici del procés "no és un judici contra l'independentisme, és un judici contra la democràcia, que encara és molt més greu". D'aquesta manera, ha respost a les paraules pronunciades pel fiscal Javier Zaragoza durant la seva intervenció a la sala del Tribunal Suprem, quan ha dit que el que s'investiguen són unes accions per tractar "d'imposar un determinat plantejament polític" i no una causa general contra l'independentisme. En el marc d'una visita institucional a la Seu d'Urgell, Artadi també ha lamentat que no s'estigui preservant "el dret a la defensa", visió que, ha afegit, ha transcendit als mitjans de comunicació internacionals: "Les portades d'avui eren eloqüents i contundents", ha conclòs.

La consellera de la Presidència ha explicat que el judici és "contra aquells que han volgut posar les urnes" i que aquest es duu a terme "perquè es va fer l'1 d'octubre". També ha insistit que el referèndum està despenalitzat i que "han de violentar el codi penal per poder estar a la sala en aquest judici de la vergonya". Artadi també s'ha queixat que no se sàpiga qui declararà ni quan ho farà i ha reblat: "Estem parlant del Govern de la Generalitat que està anant i tornant a la presó".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.