directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 19 d'abril de 2024 19:01 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dilluns, 18 de febrer de 2019 18:00 h

Més de 2.600 espectadors assisteixen a la 3a edició del Oui!

El festival de teatre en francès de Barcelona registra un 100% d’ocupació a l’Institut del Teatre, l’Institut Francès de Barcelona i Dau al Sec

ACN Barcelona.-La 3era edició del Oui! Festival de Teatre en Francès de Barcelona ha tanca les portes amb un 100% d’ocupació a les sales de l’Institut del Teatre, l’Institut Francès de Barcelona i Dau el Sec (arts escèniques). Més 2.600 espectadors, segons l’organització, han assistit als espectacles programats, així com a les diverses xerrades i la trobada sobre creació per a joves que el festiva estrenava enguany. Entre els espectacles, han destacat l’estrena en exclusiva de dues obres de teatre: ‘Pas pleurer’ ,a partir del llibre de Lydie Salvayre, i ‘Désaxé’, de Hakim Djaziri, que va fer l’obertura del festival i que ja està programada a Madrid, Saragossa i Màlaga.

D’altra banda, amb l’objectiu d’incentivar als joves a l’escriptura, el festival ha creat el premi a la millor critica teatral, apadrinat per RENFE SNCF i la llibreria Jaimes. Els guanyadors han sigut Etna Lopera (16 anys), Jessica Suslova (16 anys), Sarah Feng Gallardo (16 anys), Bernat Pons (17 anys), Roc Comellas (16 anys), i la jove Ruth Morell Roales (15 anys), tots ells de l’institut La Llauna de Badalona.A partir del 17 d’abril del 2019, el Oui! presentarà en català l’obra de teatre francesa “BomberS” de Jean- Benoit Patricot, dirigida per Jordi Vilà i interpretada per Maria Antònia Salas i Salvador Miralles al teatre Akademia de Barcelona.El Oui! és una creació de Mathilde Mottier i François Vila, fundadors i directors del festival, amb el suport de la Diputació de Barcelona, l’Institut Francès de Barcelona i l’Institut Francès d’Espanya (TIFE), Amb tu i la Spedidam.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.