directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 12:33 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de febrer de 2019 15:15 h

La Sala Fènix i la Beckett secunden la vaga general

Els principals museus, teatres i auditoris musicals mantenen l'activitat prevista a l'espera de la decisió que prenguin els treballadors

ACN Barcelona.-La Sala Fènix ha comunicat que, d'acord amb l'actor Albert Requena, s'adhereix a la vaga general convocada per la Intersindical-CSC i suspendrà l'estrena programada per aquest dijous per "principis morals inel·ludibles". En una línia similar s'ha expressat la Sala Beckett, que s’adhereix a la protesta per "l’empresonament, exili i judici de ciutadans compromesos amb l’organització del referèndum de l’1-O" i anul·la la representació de l’obra 'El chico de la última fila'. De la seva banda, L'Auditori, el Palau de la Música, el Liceu, el CCCB, el MACBA, el MNAC, el Teatre Lliure, els teatres del Grup Focus, el TNC i la Filmoteca mantenen l'activitat prevista a l'espera de la decisió que preguin els seus treballadors, segons han confirmat a l'ACN.

El Teatre Lliure, per exemple, no tancarà les portes però serà decisió de la companyia de l'obra 'Davant la jubilació' de Gràcia decidir si surten a l'escenari o no. no tanca però no sabem què farà la companyia de "Davant la jubilació" a Gràcia. El MNAC ha fixat serveis mínims que en garantiran la seva obertura. El Liceu només té assajos però, d'entrada, els manté, en la línia del MACBA que, com a servei públic, obrirà i en funció dels treballadors que secundin la vaga decidirà si ha de tancar o no. Amb tot, algunes activitats sí que s'han suspès, com alguna visita de grup o d'escoles.Finalment, des de la Filmoteca de Catalunya també s'oferirà el servei habitual de biblioteca, projeccions i exposicions en funció del seguiment que facin els treballadors de la protesta.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.