directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 10:02 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de febrer de 2019 18:24 h

Romeva explica que no va marxar a l'estranger per "responsabilitat i deure" perquè "no havia fet res il·legal"

L'exconseller lamenta la judicialització del procés i demana als magistrats retornar a la política "aquesta carpeta incòmoda"

ACN Madrid .-L'exconseller d'Exteriors Raül Romeva ha lamentat la judicialització del procés i ha dit que aquest tema "no hauria d'haver sortit mai de la política. "Qui havia de fer política en el seu moment no ho va fer i els va passar la responsabilitat a vostès, els demano que no l'assumeixin i retornin aquesta carpeta incòmoda d'on no havia d'haver sortit: la política", ha assegurat al final del seu interrogatori, on només ha respost al seu advocat, Andreu van den Eynde. Romeva també ha defensat per què no va optar per marxar a l'estranger i ha dit que "no tenia cap por" de defensar "el principi democràtic". "El que hem fet és legítim, lícit i legal i no tinc cap por de defensar-ho aquí", ha subratllat.

L'exconseller d'Exteriors Raül Romeva ha explicat que va optar per no marxar a l'estranger perquè considerava que no havia fet res "il·legal" i "no tenia cap por" de defensar "el principi democràtic". "El que hem fet és legítim, lícit i legal i no tinc cap por de defensar-ho aquí", ha subratllat. En la darrera intervenció del seu interrogatori –on només ha contestat al seu lletrat- ha lamentat la judicialització del procés i ha dit que aquest tema "no hauria d'haver sortit mai de la política. "Qui havia de fer política en el seu moment no ho va fer i els va passar la responsabilitat a vostès, els demano que no l'assumeixin i retornin aquesta carpeta incòmoda d'on no havia d'haver sortit: la política", ha assegurat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.