directe ! a La República. N. 4126. Dimecres, 24 d'abril de 2024 04:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dimarts, 19 de febrer de 2019 19:40 h

Van den Eynde creu que Romeva evidencia la "gran paradoxa" del procés judicial: "Com se'l pot acusar de violent?"

L'advocat diu que l'exconseller d'Exteriors està "molt satisfet" amb la intervenció davant del Tribunal Suprem

ACN Madrid.-L'advocat de Raül Romeva, Andreu Van den Eynde, ha defensat que l'exconseller d'Exteriors ha posat en evidència la "gran paradoxa" del judici de l'1-O al Tribunal Suprem. "Com pot ser que algú d'una moral, valors i conviccions a favor de la pau com ell pugui estar acusat de ser violent?", s'ha preguntat Van den Eynde. Segons la seva defensa, Romeva ha aportat un element "molt important" al procés judicial, que és la "perspectiva internacional", i ha demostrat que la "discussió té a veure amb el dret a l'autodeterminació i el principi democràtic". Van den Eynde ha recordat que l'exconseller d'Exteriors acusat de rebel·lió ha convidat a "tornar a la normalitat", que vol dir "tractar els problemes polítics en seu política" i no judicial.

Van den Eynde ha explicat, en una atenció als mitjans a la porta de l'alt tribunal després de la declaració, que Romeva està "molt satisfet" amb la intervenció davant la sala penal del Suprem. L'exconseller d'Exteriors només ha respost les preguntes del seu advocat, tal com va fer Oriol Junqueras, ja que comparteixen l'equip de defensa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.