directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 25 d'abril de 2024 09:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 12:32 h

Tusquets diu que la Cambra no pot "deixar escapar ni un mil·límetre de talent" a Barcelona

El candidat a la presidència de l'organització patronal descarta unir-se a cap altra llista

ACN Barcelona.-El financer Carles Tusquets ha presentat aquest divendres la seva candidatura a la presidència de la Cambra de Comerç de Barcelona advertint que la capital catalana no pot "deixar escapar ni un mil·límetre de talent". Tusquets, que té el suport d'empreses com Seat, Crossfit o Planeta, ha advertit que la ciutat "ha perdut pistonada com a centre d'atenció de talent i creació d'empreses" i que la seva candidatura pretén "recuperar-lo". En una atenció a mitjans, i després que els empresaris José María Torres i Enric Crous s'unissin, Tusquets ha descartat fusionar la seva llista amb la dels altres i l'ha descrit com a guanyadora. "Pels recolzaments que tenim hem de guanyar, naturalment, perquè és un suport global i transversal", ha dit.

Tusquets, amb la seva candidatura 'Creem futur', vol potenciar el coneixement de la Cambra de Comerç per part de la societat i "exercir el seu poder". A més, també ha dit que l'ens ha de ser "absolutament independent" perquè "no es pugui instrumentalitzar per part de cap poder polític, d'un signe o altre". "La gent pot votar el que vulgui, però la Cambra ha de ser absolutament independent i ser la veu de la societat civil emprenedora", ha defensat. El candidat a la presidència de la Cambra ha remarcat la importància de la "digitalització" per a l'economia barcelonina i ha dit que cal "conjugar més que confrontar les diferents generacions, gèneres i cultures per aprofitar el talent de tothom", una qüestió que considera que s'assoleix amb la seva candidatura. "No podem deixar escapar ni un mil·límetre de talent", ha dit. Tusquets ha presentat el seu lideratge com "l'únic" que representa una "renovació total" perquè "tots els altres porten una mitjana de 30 anys" a l'organització patronal. El financer ha destacat que les empreses catalanes han de "guanyar mida" perquè "és impossible competir a Europa sent petitets". "És el que volem impulsar des de la Cambra", ha dit. Tusquets ha presentat la seva candidatura en un acte on també l'acompanyaven Lluís Vendrell, de Unión Suiza, Amana Hussain, de Condis, o altres empresaris com Sílvia Sorribas, Karen Reith, Ramon Palou o Alejandra Vidal.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.