directe ! a La República. N. 4126. Divendres, 29 de març de 2024 15:14 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 12:37 h

Cellnex encara el 2019 amb "optimisme" i confia obrir mercats a nous països

El conseller delegat es felicita per ser "l'únic operador" amb contractes "en ferm" fins el 2027 per servir el 5G

ACN Barcelona.-El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez, ha assegurat aquest divendres que la companyia encara el 2019 amb "optimisme" i que confia seguir creixent en els sis països on opera –Espanya, Regne Unit, Holanda, França Suïssa, Itàlia- i obrir mercat en d'altres on encara no opera, segons ha explicat en la roda de premsa posterior a la presentació dels resultats, que han fixat unes pèrdues de 15 milions d'euros per l'impacte de 55 MEUR de les prejubilacions. Un dels principals països on opera és França on el desembre passat va ampliar l'acord amb Boyugues Telecom i desplegarà fins a 88 nous centres estratègics de comunicació. Tobías Martínez s'ha felicitat per ser "l'únic operador" que ja té contractes signats "en ferm" fins el 2027 per començar a prestar serveis 5G.

El conseller delegat de Cellnex ha defensat que l'Estat està "bastant preparat" davant l'arribada d'aquesta nova tecnologia i que és un "dels països amb les millors xarxes, amb major cobertura i també amb major rendiment d'aquestes xarxes". "Hi ha ciutats d'Europa molt important on hi ha problemes de transmissió de dades en el centre de les ciutats i amb problemes de cobertura en els transports públics", ha afegit, tot i que no volgut citar quins són.Tobías Martínez ha detallat que la implantació del 5G requerirà una major densificació de la xarxa, amb més punts de transmissió en forma d'antenes més petites. "Utilitzem moltes infraestructures que són urbanes i molt petites, caldrà construir a tot arreu per tenir més capil·laritat", ha afirmat.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.