directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 15:49 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 14:00 h

Cellnex diu que el retorn de la seu a Barcelona està "obert" i es considerarà "en el moment adient"

Tobías Martínez destaca que la seu operativa continua a la capital catalana

ACN Barcelona.-El conseller delegat de Cellnex, Tobías Martínez, ha afirmat aquest divendres que el retorn de la seu social de la companyia a Barcelona no s'ha plantejat durant aquest any però que està "obert". Segons ha comentat en la roda de premsa de presentació de resultats del 2018, el consell d'administració de la multinacional ho considerà "en el moment adient" i ha reafirmat la vocació "internacional i europea" de la companyia, que continua tenint al seu operativa a la capital catalana. Cellnex va aprovar el 9 d'octubre del 2017 traslladar la seva seu social a Madrid mentre durés la "situació d''incertesa" a Catalunya i va quedar establerta al carrer Juan Esplandiú de la capital espanyola.

Aquest divendres, Cellnex ha fet públic que va tancar el 2018 amb unes pèrdues de 15 milions d'euros, que atribueix als costos de l'ERO a Retevisión i Tradia, de 55 milions. Els 15 milions de pèrdues contrasten amb els 26 milions de guanys de l'exercici del 2017. Pel que fa els ingressos van créixer un 14%, fins als 901 milions d'euros, i un EBITDA, és a dir, el benefici abans d'interessos, impostos, devaluacions i amortitzacions, de 591 milions, un 18% més que al 2017. Segons Cellnex, el benefici comparable, sense comptar amb l'ERO, seria de 31 milions.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.