directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 11:59 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Segrià doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 17:04 h

La CHE destinarà 3 milions d’euros en millores de camins de Lleida, Almacelles, Alcarràs i Gimenells i Pla de la Font

La previsió és que les actuacions es portin a terme entre aquest any i el vinent

ACN Lleida.-La Confederació Hidrogràfica de l’Ebre (CHE) invertirà 3 milions d’euros en tasques de manteniment, conservació i millora de la xarxa de camins generals del Canal d’Aragó i Catalunya que discorren per diferents municipis com Lleida, Almacelles, Alcarràs i Gimenells i Pla de la Font. Segons fonts de l’organisme de conca, les actuacions es durien a terme entre aquest any i el vinent i permetrien "millorar la mobilitat i la seguretat" en aquesta xarxa de camins "molt utilitzada" pels veïns en els seus desplaçaments diaris. La demanda la van fer en una reunió a Lleida amb la presidenta de l'ens, Mª Dolores Pascual, la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera i els subdelegats del govern espanyol a Lleida i Tarragona.

L'objectiu de la reunió era conèixer l’estat dels projectes que depenen de l’organisme de conca i traslladar les peticions formulades per diversos ajuntaments de Lleida i de Tarragona.Les millores en aquesta xarxa de camins, així com l’ampliació del tram del pont situat a la L-802 que dóna accés a Raimat, són dues de les necessitats plantejades per l’alcalde de Gimenells i Pla de la Font, i per la presidenta de l’EMD de Raimat. La CHE ja va destinar a l’octubre de 2017 una partida de 300.000 euros per dur a terme millores en aquesta xarxa de camins del Canal d’Aragó i Catalunya, gestionats per la Confederació.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.