directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 17:56 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Divendres, 22 de febrer de 2019 17:32 h

Trenta cellers catalans presentaran els seus productes als Estats Units i Alemanya

ACCIÓ vol promoure a l'exterior 120 vins i caves aquest 2019

ACN Barcelona.-Trenta cellers catalans presentaran els seus productes a 400 professionals nord-americans i alemanys amb l’objectiu d’impulsar la sortida exterior del sector del vi el cava català. Aquesta és una iniciativa d’ACCIÓ a través del programa Catalan Wines, que organitza tasts dels productes dels cellers catalans a diverses ciutats dels Estats Units i Alemanya. Estan destinats a professionals locals del sector com sommeliers, distribuïdors, restauradors i importadors. Enguany es promocionaran un 17% més de vins i caves que l’any passat, i ACCIÓ en vol promoure fora 120 durant tot l'any.

El vi i el cava català passa pel seu millor moment amb 624,8 milions d’euros exportats el 2018, xifra que representa un creixement del 2,8 % respecte l’any anterior.Alemanya és la primera destinació de les exportacions catalanes seguida dels Estats Units. Entre aquests dos països conformen més del 30% de les exportacions de vins i caves catalans, seguits de Bèlgica, França i el Regne Unit.El programa Catalan Wines, que es va posar en marxa el 2010, ha ajudat els cellers participants a tancar acords comercials en aquests països.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.