directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 12:43 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dissabte, 23 de febrer de 2019 14:09 h

Aragonès farà pública dilluns la proposta de pressupostos del Govern per al 2019

El vicepresident i conseller d'Economia explicarà els comptes al consell executiu abans del debat al Parlament

ACN Barcelona.-El vicepresident i conseller d'Economia, Pere Aragonès, farà pública la proposta de pressupostos de la Generalitat per al 2019 aquest dilluns, segons ha pogut saber l'ACN. Aragonès té previst presentar els comptes al consell executiu que es farà aquesta setmana, on exposarà a cada conseller les partides de tots els departaments i els detalls d'uns pressupostos que per ara encara no tenen garantit el suport de la majoria parlamentària. El Govern, però, no té previst aprovar els comptes a la reunió de dilluns, sinó només fer-los públics abans del debat al Parlament de dimecres i dijous. De fet, es preveu que Aragonès surti a explicar els números a la roda de premsa posterior al consell executiu, probablement amb la portaveu i consellera de la Presidència, Elsa Artadi.

Com ja va fer el conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet, amb el decret per regular el sector VTC una setmana abans de finalment tirar-lo endavant, dilluns Aragonès portarà els pressupostos del 2019 al consell executiu, però només per informar al seus companys de Govern de la seva proposta, no per votar-los. Tampoc està previst, per tant, que es registrin al Parlament, una opció que el conseller Miquel Buch ja va insinuar dimarts, quan va dir que "no és una condició sine qua non" registrar els comptes per poder-los explicar a la cambra. De fet, divendres el vicepresident també va indicar que l'objectiu de l'executiu amb el debat al Parlament és proposar un "acord polític base" de cara a la tramitació dels comptes. Aragonès vol copsar durant el debat amb el president Quim Torra i ell mateix al Parlament si hi ha opcions d'aprovar la proposta.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.