directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 10:57 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Barcelonès doble fletxa Divendres, 1 de març de 2019 19:20 h

Saül Gordillo declara que no és responsable dels anuncis de Catalunya Ràdio al jutjat 13 de Barcelona

El seu adovcat demanarà l'arxiu de la causa la setmana vinent

ACN Barcelona.-El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha declarat al jutjat 13 de Barcelona que la responsabilitat dels anuncis no és responsabilitat del cap de continguts de l'emissora, que és el seu càrrec, sinó del director de Màrqueting i Publicitat. Gordillo ha declarat com a investigat per l'emissió a Catalunya Ràdio dels anuncis que convocaven el referèndum d'autodeterminació de l'1 d'octubre. El seu advocat, Carles Monguilod, ha explicat que Gordillo ha contestat a totes les preguntes menys a les de l'acusació popular de Vox, que "no ha tingut interès en fer cap pregunta". Ha avançat que la setmana vinent presentarà un escrit demanant l'arxiu de la causa perquè la situació actual "perjudica l'honorabilitat" del seu client.

En la seva declaració Gordillo també ha fet referència a una decisió de la presidència de la Generalitat on es concreten les funcions dels càrrecs de Catalunya Ràdio per tal d'evidenciar quines són les seves competències i les del director de Màrqueting i Publicitat.Monguilod ha afegit que la persona responsable dels anuncis a Catalunya Ràdio l'1 d'octubre no ha estat requerida pel Tribunal Constitucional (TC) ni ha estat citada a declarar. Per aquest motiu considera que la responsabilitat per desobediència en aquest cas quedarà "diluïda".Aquesta declaració s'ha fet en el marc de la investigació per desobediència que el jutjat 13 de Barcelona duu a terme sobre els fets de l'1 d'octubre del 2017. Vicent Sanchis i Saül Gordillo ja havien estat citats a finals de gener, però finalment la declaració es va ajornar fins aquest divendres.També ha declarat la directora de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades, Maria Àngels Barbarà "en relació amb determinades denúncies de particulars sobre l'ús indegut de les seves dades personals", que s'ha defensat argumentant de quina manera havien procedit en cada moment. "No tenim res a amagar, estem absolutament convençuts que no hi va haver desobediència", ha explicat Barbarà.A més de Gordillo i Barbarà, aquest divendres també han declarat el director de TV3, Vicenç Sanchis i també estava previst que declarés com a testimoni Llorenç Birba.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.