directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 02:42 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Diumenge, 10 de març de 2019 14:44 h

Iceta descarta que el PSOE pacti amb els independentistes el 28-A i aposta per assolir "una amplia majoria sense hipoteques"

El primer secretari del PSC admet que incorporar Paco Polo a la llista per Barcelona és una "sol·licitud" de Sánchez que servirà per "obrir la candidatura"

ACN Molins de Rei.-El primer secretari del PSC afirma que el PSOE "no contempla" pactar amb els independentistes al Congres després de les eleccions generals del 28-A. Iceta diu que l'aposta de la formació passa per aconseguir un govern amb una "amplia majoria" que no contregui "hipoteques ni amb la dreta ni amb els independentistes". El socialista ho ha assenyalat en una atenció a la premsa que ha dut a terme a Molins de Rei, moments abans de la presentació de Xavi Paz com a candidat a l'alcaldia d'aquest municipi. El líder del PSC també s'ha referit a la incorporació de Paco Polo com a número dos de la llista de Meritxell Batet i ha admès que respon a una "sol·licitud" de Pedro Sánchez que confia que servirà per "obrir la candidatura a perspectives i temàtiques noves".



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.