directe ! a La República. N. 4126. Dissabte, 20 d'abril de 2024 16:34 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Llobregat doble fletxa Dimarts, 12 de març de 2019 12:52 h

Ecologistes en Acció rebutja que es permeti la caça major al Parc del Garraf i reclama explicacions a la Diputació

L’entitat reivindica que tot l’espai natural es declari refugi de fauna salvatge

ACN Gavà.-Les Agulles-Ecologistes en Acció ha rebutjat el permís que la Diputació de Barcelona va donar dissabte passat per permetre una batuda de caça major al Parc del Garraf, prop del Castell d’Eramprunyà, al terme municipal de Gavà (Baix Llobregat). L’entitat recorda que l’autorització afectava una zona “altament transitada” per excursionistes i ciclistes, i remarca que hi conflueixen dos senders i una pista forestal principal. En un comunicat emès aquest dimarts, Les Agulles-Ecologistes en Acció ha reclamat que la Diputació veti la caça i declari el Parc com a refugi de fauna salvatge. Al mateix temps, ha presentat diverses preguntes a l’ens i a l’Ajuntament de Gavà per certificar la “necessitat de control biològic” amb què els caçadors justifiquen la seva activitat.

“Els caçadors sempre reclamen que se'ls respecti el seu dret a caçar. És hora de fer valer els drets dels no-caçadors a gaudir de la natura sense riscos, i protegir la fauna i els ecosistemes d'una activitat que, no oblidem, consisteix a matar animals per plaer”, remarca l’entitat ecologista.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.