directe ! a La República. N. 4126. Dijous, 28 de març de 2024 19:54 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


Baix Empordà doble fletxa Dimecres, 13 de març de 2019 12:11 h

Manolo García, Melody Gardot, Joan Baez, Marea, Rosario i Tomatito actuaran en l'edició més "eclèctica" del Porta Ferrada

De la quarantena de concerts previstos, onze es faran seran "exclusiva" del festival

ACN Sant Feliu de Guíxols.-El festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) celebrarà la seva 57è edició i "la més eclèctica" del 7 de juliol al 20 d'agost. Hi ha previstes una quarantena d'actuacions, de les quals 28 les protagonitzaran artistes que pujaran per primera vegada a l'escenari del certamen i 11 més ho faran exclusiva al festival. El director artístic, Albert Mallol, ha explicat que a hores d'ara tenen tancades 34 actuacions però que estan acabant les concretar la resta per oferir un esdeveniment "obert" i on el públic pugui gaudir des del pop més popular fins a la dansa. Entre els artistes confirmats, hi ha Manolo García, Melody Gardot, Joan Baez, Marea o Tomatito. Aquest noms se sumen als ja anunciats en les darreres setmanes de Manuel Carrasco, Luz Casal, Els Pets, Amaia, Human League, God Save The Queen, Patti Smith, Melendi o Beret. A més, hi actuaran Joan Dausà, Rosario, José Mercé i The Wailers.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.