directe ! a La República. N. 4126. Dimarts, 23 d'abril de 2024 10:08 h


directe!cat

facebook twitter RSS in.directe.cat



acn

ACN fletxa

publicitat


rss General
rss Política rss Internacional rss Cultura rss Comunicació rss Societat rss Economia rss Esports rss Agricultura

Notícies d'una comarca:


doble fletxa Dijous, 14 de març de 2019 20:18 h

Jordi Basté mostrarà els avenços científics i tecnològics pioners al món en un nou programa a TV3

El periodista estrenarà 'No pot ser!' el pròxim diumenge

ACN Barcelona.-TV3 estrenarà el pròxim diumenge 17 de març el programa 'No pot ser!', presentat per Jordi Basté, un programa que intenta explicar de forma "amena i entretinguda" els aspectes tecnològics i científics pioners a la societat. Són tretze episodis independents amb temàtiques diferents, com els cotxes sense conductor, el món virtual, l'amor programat o els robots als quiròfans, entre d'altres. Basté protagonitzarà cada un d'aquests capítols, en què analitzarà els temes a través d'una "mirada ingènua". El periodista ha assegurat que "és un programa de ciència ficció que passa al present" i que un dels objectius és apropar la tecnologia explicada per algú que, com ha apuntat Basté, no n'és un expert.

El director de TV3, Vicent Sanchis, ha recalcat que la incorporació de Jordi Basté a la corporació "és una magnífica oportunitat per a la Televisió de Catalunya", i que "una eminència mai és competència". El programa parteix de Catalunya però viatja arreu del món i passa per ciutats com Tokio, Kyoto, Osaka, Manchester o París. A part de Basté, als capítols també hi intervenen persones conegudes com Josep Guardiola, Francesc Orella, Aina Clotet, Marc Giró, Erica Lust, Santi Milán, Júlia Creus, Ernesto Valverde o David Verdaguer.També s'entrevisten experts com Elies Campo, Ramon López de Mántaras, Ian Pearson, Di-Ann Eisnor, Adrew Keen, Marta Peirano, Alfons Cornella o Josep Maria Ganyet, entre d'altres.El programa serà interactiu a través de l'aplicació de telefonia mòbil Telegram amb el 'Bastéphone', una conversa guiada amb un robot conversacional per anar avançant pels continguts del programa.



publicitat


logo

v1.00 16 abril 2007
v2.00 16 abril 2008
v3.00 19 febrer 2010

Edita: Associació Cultural Nou País i Catmèdia Global
Desenvolupat per Tirabol

Generalitat de Catalunya

Generalitat de Valenciana

Creative Commons
  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital directe!cat.